fbpx

Milan.


Mijn doel? Skinstories met een happy ever after.

Sinds 2000 heb ik ervaring met een onrustige huid en acne. Nu zet ik mijn ervaring professioneel in!
Van een leven dat belemmerd werd door acne, naar ondernemer die zoveel mogelijk vrouwen met acne in Nederland wil helpen naar hun beste huid ooit!

Mijn proces, ervaring, onderzoek en het beste uit de afgelopen 20 jaar aan relevante opleidingen
(media, voeding, visagie) zijn gevat in één methode.  
Deze besteedt aandacht aan hoofd & hart, huidverzorging, make-up, food en lifestyle.  Het SkinConfidence programma biedt concrete handvatten en is direct toepasbaar.
Op naar jouw skinstory met een happy ever after!

Volg @SkinConfidenceNL op Instagram
V
olg SkinConfidenceNL op Facebook

 

Mijn Skinjourney.

Ik heb al bijna 20 jaar acne. Het stomme is, dat niemand die mij kent, zou zeggen dat ik daar al zo lang last van heb. Dat komt deels doordat ik door schade en schande inmiddels heel goed weet hoe ik acne moet camoufleren.
Het zal er ook mee te maken hebben dat je jezelf altijd onder een loep legt. Als je pukkeltjes hebt, denk je dat iedereen alleen maar oog daarvoor kan hebben. Het is mij vaak genoeg gezegd. ‘Mensen kijken bij jou toch niet naar je acne, ze kijken naar je ogen’. Of: ‘Het valt allemaal wel mee, het verdwijnt wel weer’. Stuk voor stuk bemoedigende woorden, en ze zijn lief bedoeld. Maar de essentie is nu eenmaal dat als jij iets als vervelend of naar ervaart, iemand anders dat gevoel niet voor je kan wegnemen. Je moet het zelf voelen, en in het geval van acne, ook deels zelf zien!

Mijn acne is de ene keer heftiger dan de andere. Maar de eerste kennismaking hiermee was zo rond de brugklas (zoals bij velen!). Toen nog vrij onschuldig, weet ik nu.
Rond mijn studietijd zou ik last krijgen van hormonale acne. Pijnlijke onderhuidse ontstekingen die veel tijd nodig hebben te helen. En joepie: allemaal op de plek waar een man normaal een baard kan laten staan.

Na de komst van mijn zoontje was het weer mis. Dat kun je er ook nog wel bij hebben als nieuwbakken mama. NOT.
En zo weet ik inmiddels dat ik om de zoveel tijd weer even naar de 5 stappen uit mijn programma moet grijpen, om de controle over mijn huid weer terug te krijgen.

Ik kan je zeggen dat ik inmiddels zo’n beetje alles heb uitgeprobeerd, op alle vlakken denkbaar.
Onderweg heb ik alles behalve stilgezeten. Ik deed kennis op! Ik las alles wat los en vast zat over de huid en acne, en studeerde voor voedingsdeskundige, en visagiste.

Heel erg lang verhaal kort: ik ben ervaringsdeskundige. Al bijna twee decennia lang. Inmiddels weet ik hoe je het beste met acne kunt dealen. Daarom zou ik het zo tof vinden als ik jou mag adviseren. Om te voorkomen dat jij bijna 20 jaar zoet bent met je acne. Alleen al weten dat je de boel onder controle kunt krijgen kan voor verlichting zorgen, en die wil ik je geven. Hoe doe je dat? Door aan de slag te gaan met mijn 5 modules in het Skin Confidence programma.

Heb je vragen? Bekijk de speciale FAQ pagina óf neem contact op.

Skin Confidence?

‘Skin Confidence’ is een onderschat onderdeel van je huidverzorging. 
Het is anders denken, maar vooral anders kijken. Hoe jij naar jezelf kijkt, heeft effect op je zelfbeeld.
Probeer eens naar je spiegelbeeld te kijken zónder direct te oordelen? Maar focus eens op het gesprek dat je huid eigenlijk met je wil voeren? Het Skin Confidence programma komt tussenbeide.  Wat zegt jouw huid je? Via welke wegen krijg jij je acne onder controle? Je beste huid ooit is echt dichterbij dan ooit. Kennis is macht, en die geef ik je. 

Je acne direct aanpakken?
Whatsapp mij voor een persoonlijk advies

06 1144 76 83

Stuur mij een foto van jezelf in daglicht zodat ik je direct kan adviseren.
Liever mailen?