fbpx

Testimonials

#myskinconfidence

Wat vonden anderen van

het Skin Confidence Programma?

Wat een fijn programma! Ik heb zoveel inzichten gekregen en heb mijn dagelijkse gezichtsverzorging routine compleet omgegooid. Wat ik heel erg fijn vind is dat Milan echt heel persoonlijk betrokken is, via WhatsApp kan je al je vragen stellen en ze maakt een persoonlijke gezichtverzorging routine voor je. Ik zou je dit programma zeker aanraden, je huid gaat je er echt dankbaar voor zijn!

Aniek Vogel

Ava Meisjescoaching

Milan is tijdens het programma de perfecte persoonlijke adviseuse. Ze heeft mij geholpen naar het vinden van de juiste producten en ze heeft er echt verstand van! Ik word nu al erg blij van de resultaten maar weet zeker dat het in de komende periode nog beter wordt.

Carola van Goethem - Doornbos

Carola Doornbos Fotografie

De Skincare Check was echt heel leuk en waardevol! Voortaan dus niet op de voorkant van de verpakking kijken, maar bij de ingredienten. Heb je meer lifehacks nodig, dan moet je een afspraak maken met Milan. Nu snel mijn mail checken voor een hele lijst met producten die bij mij passen. Ben benieuwd!

Nadine van Spanje

New Fotografie

Mijn huid is een stuk rustiger geworden door het persoonlijke advies van Milan. Ze heeft goed gekeken naar mijn huid en skincare, maar kijkt óók goed naar het totaalplaatje (voeding & lifestyle). Verschillende onderwerpen worden besproken tijdens het programma. Het contact was erg prettig en er was geen vraag teveel. Ik zou Milan zeker aanraden!

Sharlon Welleweerd

Wat fijn om eindelijk iemand te hebben die het begrijpt, dit zelf ervaring met acne heeft en die ook nog eens real time advies geeft! De opzet van het programma is heel prettig en duidelijk en Milan staat altijd voor je klaar als je ergens een vraag over hebt. Ik ben super blij en enthousiast!

Lotte Veen

Let's get healthy with Lotte